Η Veraltis αλλάζει τα δεδομένα και συμβάλλει στην ευρύτερη οικονομική ευημερία

Περισσότερες Πληροφορίες

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεια μας

Η Veraltis Asset Management είναι εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2018 και έχει καταφέρει να είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος συστημικός παράγοντας στην Ελληνική αγορά.
Η εταιρεία απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των μη εξυπηρετούμενων δάνειων, από την μεταβίβαση έως την επίλυση και την οριστική διευθέτηση. Μέλημα τους είναι να μετατρέπουν τις δύσκολες καταστάσεις σε πολύτιμες ευκαιρίες τόσο για τους επενδυτές όσο και για τους πελάτες.

Ο ομιλος

Η Veraltis Asset Management γεννήθηκε μέσα από τη συνέργεια 8 ευρωπαϊκών οντοτήτων, εταιρείες μέλη του ομίλου της B2 Impact, καθιστώντας την σημαντικό παράγοντα στον κλάδο της διαχείρισης απαιτήσεων και ακινήτων, με υψηλή εξειδίκευση στη διαχείριση εταιρικών και εξασφαλισμένων οφειλών.
Ενσωματώνει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την οικονομική δύναμη και αποτελεί έναν κορυφαίο πανευρωπαϊκό ειδικό διαχείρισης χρέους, που παρέχει λύσεις για τράπεζες και θεσμικούς επενδυτές.
Δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, με παρουσία στη Ρουμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, τη Σλοβενία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Σερβία και αποτελεί μέρος του νορβηγικού ομίλου B2 Impact, κορυφαίο ευρωπαϊκό παίκτη στον χώρο παροχής λύσεων διαχείρισης χρέους.
www.veraltis.com

Βιωσιμοτητα

Προτεραιότητα για εμάς έχει ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες, η αειφόρος ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και υλοποιούμε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.
Βασικοί πυλώνες προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η ασφάλεια στον χώρο εργασίας και η ευημερία των εργαζομένων, η προστασία του περιβάλλοντος και η εναρμόνιση της επιχειρηματικής δράσης με τις ανάγκες των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Εταιρικη διακυβερνηση

Εταιρική διακυβέρνηση είναι το σύστημα κανόνων και αρχών που διασφαλίζει την εύρυθμη οργάνωση, τη διοίκηση, τη λειτουργία και τον έλεγχο της εταιρείας μας, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Η Veraltis, η οποία εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφαρμόζει τις Αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία και υιοθετώντας διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές με στόχο τη διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητα, που διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των μετόχων, των εργαζομένων μας και κάθε τρίτου ενδιαφερόμενου μέρους.

Οι Αξίες μας

ΤΟΛΜΗ

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης με καινοτόμο και τολμηρό τρόπο. Η εταιρεία μας διαθέτει αφοσιωμένους και θαρραλέους επαγγελματίες, των οποίων η προσήλωση στις πρωτοποριακές βελτιώσεις εξασφαλίζει την ικανότητά μας να αλλάζουμε επιχειρηματικά μοντέλα και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σχολαστικότητα και ευελιξία.

ΙΣΟΤΗΤΑ

Το προσωπικό μας αντιμετωπίζει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με ισότητα, δικαιοσύνη και αμεροληψία. Οι οφειλέτες θα νιώσουν την ενσυναίσθηση μας και θα προσφέρουμε ισορροπημένες λύσεις. Θα αντιμετωπίσουμε δίκαια και με σεβασμό όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ανθεκτικότητα ζει στο μυαλό και την καρδιά κάθε μέλους της ομάδας της VERALTIS. Οι επαγγελματίες που συνθέτουν την εταιρεία μας έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα και αντοχή σε κάθε είδους κρίσεις, τις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν (εσωτερικές ή εξωτερικές). Έχουμε την εσωτερική δύναμη να ανακάμψουμε από τις δυσκολίες λόγω της ικανότητας μας να προσαρμοζόμαστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και λόγω του ευέλικτου πνεύματος συνεργασίας.

ΕΝΟΤΗΤΑ

Η πολυπολιτισμική μας φύση, μας έχει διδάξει να εκτιμούμε την αλληλεγγύη. Αντιμετωπίσαμε παρόμοιες προκλήσεις σε όλες τις αγορές και εκτιμήσαμε την αρετή του να είμαστε ο ένας με τον άλλον. Το διασυνοριακό, διαπολιτισμικό χαρακτηριστικό του οργανισμού μας, μας επέτρεψε να συνδεθούμε και να αναζητήσουμε τα οφέλη των συνεργειών.

Η Ομάδα

I like to take the initiative, conceptualize inspiring ideas, pass them on, and follow through on their implementation with the support of the colleagues who work alongside me. I like to think big and think outside the box, which requires a true culture of continuous learning to ensure operational excellence for our clients.
This is the strength of Veraltis, which knows how to innovate and reinvent itself to find solutions to complex problems thanks to the cohesion and dynamism of its key people.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum tincidunt eleifend mauris vel facilisis. Integer commodo purus eu lorem faucibus sodales. In at lacinia libero. Pellentesque sollicitudin nulla quis nisl rutrum, vel consequat dolor fermentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum tincidunt eleifend mauris vel facilisis. Integer commodo purus eu lorem faucibus sodales. In at lacinia libero. Pellentesque sollicitudin nulla quis nisl rutrum, vel consequat dolor fermentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum tincidunt eleifend mauris vel facilisis. Integer commodo purus eu lorem faucibus sodales. In at lacinia libero. Pellentesque sollicitudin nulla quis nisl rutrum, vel consequat dolor fermentum.

Veraltis brings together everything that motivates me in my work. First of all, it is a multinational organization that evolves in a constantly changing industry. Having worked on complex multinational projects over the past 3 years, I find it a great environment to discover new processes and learn new skills.
It is also a flexible and agile structure that relies on very cooperative and supportive teams in all countries. There is nothing more stimulating than putting your energy and enthusiasm to work for motivated teams that share the same values.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum tincidunt eleifend mauris vel facilisis. Integer commodo purus eu lorem faucibus sodales. In at lacinia libero. Pellentesque sollicitudin nulla quis nisl rutrum, vel consequat dolor fermentum.

Υπηρεσίες

Διαχειριση χαρτοφυλακιων

Οι υπηρεσίες της Veraltis Asset Management αφορούν στη διαχείριση χαρτοφυλακίων όλων των κατηγοριών (ενδεικτικά καταναλωτικά, επιχειρηματικά δάνεια προς μικρομεσαίες και μεγάλες Επιχειρήσεις, στεγαστικά).
Η έμπειρη ομάδα των ανθρώπων μας με τη χρήση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων και χρηματοοικονομικών μοντέλων υποστηρίζει όλο το φάσμα διαχείρισης χαρτοφυλακίων απαιτήσεων, από τη συστημική μετάπτωση των δεδομένων, την ανάλυση και τον σχεδιασμό στρατηγικής έως και την υλοποίηση αυτής.
Η Veraltis Asset Management προασπίζεται τη διαφάνεια των συναλλαγών και παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης των φορέων των απαιτήσεων για την απόδοση των χαρτοφυλακίων, καθώς και για τη συμμόρφωση των επιμέρους συνεργατών ή διαχειριστών με την πολιτική διαχείρισης εκάστου χαρτοφυλακίου.

Ειδικος διαχειριστης – Special servicing

Ενδεικτικές υπηρεσίες

 • Ενεργός ρόλος στην διαμόρφωση στρατηγικής είσπραξης απαιτήσεων σε συνεργασία με τους Επενδυτές
 • Μεγιστοποίηση εισπράξεων χάρη στη τεχνογνωσία της ομάδας διαχείρισης και στην βέλτιστη επικοινωνία με τους οφειλέτες
 • Παρακολούθηση βασικών δεικτών απόδοσης
 • Ενημέρωση επενδυτών σε όλα τα στάδια της Διαχείρισης του Χαρτοφυλακίου με στόχο τη μεγιστοποίηση των εισπράξεων.

Συντονιστης διαχειριστης – Master servicing

Ενδεικτικές υπηρεσίες

 • Διαμόρφωση στρατηγικών και λύσεων διευθέτησης απαιτήσεων
 • Υποστήριξη επενδυτών στον καθορισμό στόχων για κάθε Διαχειριστή με βάση συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης
 • Αξιολόγηση και παρακολούθηση Διαχειριστών σύμφωνα με το προσυμφωνημένο στρατηγικό πλάνο
 • Επικαιροποίηση στόχων και στρατηγικών ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των χαρτοφυλακίων
 • Εκτίμηση εισπράξεων και ταμειακών ροών
 • Παρακολούθηση πληρωμών των υπό επίβλεψη διαχειριστών και έγκαιρη αντιμετώπιση τυχών ασυμφωνιών στους λογαριασμούς
 • Επίβλεψη και ομαδοποίηση όλων των αναφορών προόδου των επί μέρους Διαχειριστών
 • Έλεγχος για την τήρηση του εποπτικού πλαισίου και του Κώδικα Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος από τους Διαχειριστές και τους συνεργάτες τους

Υποστηριξη Συναλλαγων μη εξυπηρετουμενων ανοιγματων [Transactions Support]

  • H Veraltis Asset Management προσφέρει στους θεσμικούς επενδυτές υπηρεσίες υποστήριξης σε όλο το φάσμα των συναλλαγών ΜΕΑ (πωλήσεις, τιτλοποιήσεις, αναθέσεις διαχείρισης κλπ.)
  • Αξιολόγηση των τρεχουσών και μελλοντικών συναλλαγών από εξειδικευμένα στελέχη με γνώση της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς λαμβάνοντας υπόψη το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο
  • Ανάλυση και Αποτίμηση Χαρτοφυλακίων [Portfolio Underwriting & Valuation], χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και την εμπειρία από τις αγορές που δραστηριοποιείται ο Όμιλος στην Ευρώπη
  • Υποστήριξη στους Επενδυτές σε όλες τις φάσεις της συναλλαγής, από την αρχική αξιολόγηση της επένδυσης έως τη διαπραγμάτευση με τον Πωλητή και το On-boarding του Χαρτοφυλακίου

  Εργασία στην Veraltis

  H ομάδα της Veraltis Asset Management είναι μια ιδιαίτερα δυναμική ομάδα, που χαρακτηρίζεται από πάθος, αφοσίωση και αγάπη για την καινοτομία.

  Κάποιες από τις αξίες της εταιρείας είναι η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα και η ευελιξία, και προσπαθούμε να τις εντάσσουμε σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητα μας.

  Αν θες να γνωρίσεις από κοντά την κουλτούρα μας, να ενστερνιστείς τις αξίες μας και να εξελιχθείς σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον στείλε μας το βιογραφικό σου στο σύνδεσμο hr@veraltis.gr

  Όροι αποστολής βιογραφικού σημειώματος

   

  Νέες θέσεις εργασίας

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Veraltis Asset Management Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις
  Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, 3ος όροφος
  Αθήνα Τ.Κ. 115 23
  Ελλάδα Τηλ: +30 216 200 5000
  Φαξ: +30 216 200 5055
  Email: info@veraltis.gr
  Αρ. ΓΕΜΗ: 140536701000

  Aκολουθήστε μας στο Linkedin 

  Χαρτοφυλάκια

  Για χαρτοφυλάκια Hellas 3P (Venus)
  καλέστε μας στο +30 216 200 5005 ή στείλτε μας το email σας στο care@veraltis.gr
  Για χαρτοφυλάκια Hellas 2P (Zenith)
  καλέστε μας στο +30 210 010 7900 στείλτε μας το email σας στο cs@veraltis.gr

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  This site is registered on wpml.org as a development site.